PREPORUČUJEMO: Prezentacija Grada Vranja u Novom Pazaru

FLAJER VRANJE2B

Prezentacija Grada Vranja u Novom Pazaru

Projekat „Moj grad u očima stranaca“

U svečanoj sali Kulturnog centra 26.02.2013. godine sa početkom u 19:30h organizuje se predstavljanje Vranja u Novom Pazaru.

U okviru projekta „MOJ GRAD U OČIMA STRANCA“ planirano je da grupa mladih iz Kancelarija za mlade Novog Pazara i Vranja svoju različitost izraze na kreativan način kroz muziku, književnost, teatar, fotografiju, nošnju i hranu, da na taj način predstave i sebe i svoj grad, ali i da se upoznaju sa običajima, kulturom i istorijom drugih. Projekat je finansijski podržan od IOM-a.

U Novom Pazaru i Vranju će se organizovati „Večeri kulturnih različitosti“ gde ćemo mlade i javnost Vranja i Novog Pazara upoznati sa kulturnom baštinom gradova-domaćina, kroz  „brendove“ dva grada u oblasti muzike, književnosti, istorijskog nasleđa i hrane.  U sklopu ove manifestacije imaćemo i tribine „Vranje i Novi Pazar – gradovi po meri mladih“ gde ćemo razmeniti iskustva između dva grada u oblasti omladinske politike, čime su stvoreni uslovi kako za njeno unapređenje, tako i za buduću saradnju ovih gradova na tom polju.

Ulaz je slobodan.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO