Pogledajte šta se nalazi na Tviter profilu sina najmoćnijeg meksičkog dilera

1048626-tviter3

Serafin Zambada Ortiz (23), sin drugog čoveka najmoćnijeg meksičkog narko kartela ima zanimljiv profil na Tviteru, piše McClatchy DC.

1048648-kala-njikov-2

Serafin je uhapšen prošle nedelje kada je pokušao ilegalno da uđe u Arizonu, a u medije je tada dospeo i profil koji daje uvid u život članova ovog meksičkog kartela.

3234

Inače, njegov otac, Ismael Zambada, član je kartela Sinaloa kojeg vodi zloglasni Joaquin “El Chapo” Guzman, a kartel je zaslužan za čak 80 odsto droge koja završava u Čikagu i okolini. Serafin je donedavno smatrao da je nedodirljiv, a to je bilo vidljivo i na njegovom profilu na Tviteru.

1048675-leoprad

Na fotografijama se vide pozlaćeni kalašnjikovi, gomila trave, hrpe novca, skupoceni automobili, šampanjac, ali i njegovi ljubimci – gepard i lav.

Untitledgfsgfs

Naravno, tu su i hvalisavi statusi pa se Zambada, koji se redovno predstavlja kao kriminalac, nedavno pohvalio: “Pozdrav od mafijaša na slobodi”. To je pomoglo članovima DEA-e, policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje droga, da lakše dođu do potrebnih informacija o Zambadi i njegovim suaadnicima, a Rasti Pejm, portparol agencije, rekao je: “Da se bavim njegovim poslom, ne bih radio to što on radi”.

gfsg

sandžakhaber / izvor: 24sata.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO