Počela proizvodnja iPhone 7 telefona, navodno u pripremi tri modela

471

Prema najnovijem izveštaju, započeta je proizvodnja Apple iPhone 7 telefona u objektima koji su u vlasništvu proizvođača Pegatron i Foxconn. U izveštaju je takođe navedeno da će ove godine biti izrađeno čak tri različite varijante iPhone 7 telefona: osnovni model, Apple iPhone 7 Plus i novi model koji će se zvati Apple iPhone 7 Pro ili Plus Premium.

Pre par dana smo naveli da bi iPhone 7 Plus varijanta mogla da stigne sa dve kamere a poleđini, a sada se pretpostavlja da bi to mogao da bude Apple iPhone 7 Pro. Jedna od glasina sugeriše da će imati dve kamere od 12 MP na poleđini, jedna od njih ćeimati optičku stabilizaciju slike, a druga će imati 2-3x optičko zumiranje.

Nedavno je pomenuto da sledeća iteracija Apple-ovog smartfona neće doneti velike novine, a analitičar Ming-Či Kuo navodi da sam iPhone 7 neće imati atraktivan prodajni aspekat, i na osnovu toga bi Apple preskočio iPhone 7s sledeće godine, i obeležio desetogodišnjicu potpuno redizajniranim iPhone 8 telefonom.

Verzija iPhone-a iz 2017. će navodno imati zakrivljeni AMOLED displej sa obe strane, koji bi prekrivao ceo uređaj. TouchID funkcija bi bila implementirana unutar samog displeja, zajedno sa prednjom kamerom i zvučnicima.

Izvor: Phonearena