Plavi jedva do veoma važne pobede protiv Donjeg Srema (video)

7

Fudbaleri Novog Pazara su danas na Gradskom stadionu, u okviru desetog kola JSL, dočekali dosta neugodnu ekipu Donjeg Srema. Novom Pazaru je pobeda na današnjoj utakmici bila prioritet i do nje su došli jako teško. 

Već na samom startu utakmice se videlo da plavima, iako su vaćili za favorite, neće biti ni malo lako protiv ekipe iz Pećinaca. Imali su gosti u prvih pola sata više od igre i nekoliko polušansi za postizanje gola, ali je u par navrata dobro reagovao golman domaćih Nemanja Supic. Vidno uzdrmani spekulacijama o navodnom nameštanju utakmice protiv Crvene Zvezde u Beogradu, fudbaleri Novog Pazara nisu napravili niti jednu akciju kako bi ugrozili gol protivnika, sve do samog kraja. Naime, u 45 minutu prvog poluvremena, sjajno je po levoj strani prošao Obrovac, centrirao a lopta se nekako odbila do ivice šesnaesterca, pravo na nogu Mutavdžiću, koji nije oklevao ni jedan momenat, raspalio po lopti i sjajnim volej udarcem doveo plave u vodstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu kao da su malo živnuli domaćini i nekoliko puta su sjajnim akcijama zapretili protivničkom golmanu, ali sve se svodilo na pretnje. Očajnu partiju su pružili Admir Kecap i Petar Jelić koji su zamenjeni. To se odmah osetilu u igri i igrači koji su zamenili ovu dvojicu su u par navrata zapretili golmanu Donjeg Srema. I umalo da nas ti promašaji koštaju. U samom finišu utakmice fudbaleri Donjeg Srema su najpre pogodili prečku a onda i u poslednjim sekundama meča i stativu. Medjutim, sreća je danas bila na strani Novog Pazara i ostalo je Novi Pazar – Donji Srem 1 : 0.

Treba pohvaliti i nekoliko igrača koji su danas ostavili srce na teren Gradskog stadiona u Novom Pazaru ( Eco Lotinac, Radoš Protić, Miljan Mutavdžić i Ivan Obrovac). Oni su danas zaslužili epitet igrača utakmice, jer su vidno bili najkvalitetniji na terenu.

Takodje sve pohvale i za sjajne navijače Ekstreme i Torcida Sandžak koji su svih 90 minuta bez prestanka bodrili plave do veoma važne pobede.

NAPRED PLAVI !

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO