Pazarci spremni za derbi u Čačku

Košarkaši Novog Pazara igraće sutra u Čačku protiv Železničara u utakmici sedmog kola Prve regionalne lige Zapad, a bek gostujućeg sastava Lazar Radojičić ocenio je da je njegov tim favorit u derbiju.
“Verujem da ćemo odigrati mnogo bolje nego u prošlom kolu protiv Zekasa ‘75. Ako se to dogodi, bićemo blizu nastavka pobedničke serije. Kao igrač Prve Petoletke, često sam se radovao na domaćem terenu protiv Železničara, a nadam se da je došlo vreme i za trijumf u Čačku”, rekao je Radojičić.
Utakmica Železničar – Novi Pazar igraće se sutra od 18 časova u sali Ugostiteljske škole u Čačku.     

 

Plejmejker Novopazaraca Nikola Petrović, koji je do ove sezone bio organizator igre Železničara, posebno je istakao šuterske sposobnosti rivala.
“Dugo treniraju zajedno i imaju potrebnu ‘hemiju’, a ove sezone gaje i najviše ambicije. Mislim, ipak, da smo bolji. Očekujem kvalitetnu utakmici, u kojoj bi mi trebalo da imamo prednost na centarskim pozicijama. Trebalo bi da iskoristimo naše adute i upišemo novu pobedu”, naveo je Petrović.
Zlatar iz Nove Varoši večeras je slavio u Priboju protiv istoimenog domaćina sa 91:64, dok će se u nedelju od 18.00 u Prijepolju sastati Mileševac i Prva Petoletka iz Trstenika. 
Zlatar ima sedam pobeda i maksimlanih 14 bodova, neporažen je i Železničar sa skorom 6-0, dok je Novi Pazar upisao pet trijumfa i poraz.
M. Minić/RTV

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO