Pajović: Uključiti dijasporu u život Petnjice

20130922-212445.jpg

PODGORICA – Petnjicom
PODGORICA – Petnjicom ce se upravljati iz Petnjice, a ne iz Berana, isto kao što se Cetinjem neće vladati iz Budve niti Mojkovcem iz Podgorice – istakao je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović na osnivačkoj konvenciji petnjičkog opštinskog odbora te stranke.

Kako je saopšteno iz Pozitivne, Pajović je ponovio da je ta partija nakon parlamentarnih izbora osvojila sedam mandata, ta da su „jedina realna politicka prijetnja vlasti DPS-a”.

– Svjesni smo da smo stalna meta vlasti, no i pored toga Pozitivna će ispuniti svoju misiju, a to je mirna i demokratska smjena vlasti i političke promjene koje će poslije ovih izbora donijeti prosperitet građanima Petnjice, Cetinja, Mojkovca – kazao je Pajović.

Lider Pozitivne je naglasio da se mora učiniti sve kako bi se dijaspora aktivno uključila u život Petnjice jer njen doprinos može biti nemjerljiv.

– Nova radna mjesta, razvoj poljoprivrede, turizma, dobar administrativni ambijent za ulaganja su ono što treba Petnjici i ono što Pozitivna može i hoće da učini. Drugi su iseljavali svojom politikom ljude sa ovog područja. Mi hoćemo da vi ostanete, da radite i živite dobro od svog rada, a da se oni koji su otišli vrate ili da ulažu u privredu Petnjice. To mogu samo novi ljudi – rekao je Pajović. Kako se dodaje, na osnivačkoj konvenciji je izabran Opštinski odbor Pozitivne CG u Petnjici, a prisutnima se obratio koordinator Opštinskog odbora, Nihad Kršić. On je istakao da je Pozitivna stranka sa punim utemeljenjem u Petnjici i stoga svakako očekuje dobar rezultat.

– Petnjičani će glasanjem za Pozitivnu Crnu Goru glasati za konkretne razvojne projekte koji će otvoriti nova radna mjesta, ne samo u administraciji već i u oblasti poljoprivrede i malih preduzeća – kazao je Kršić. Kako se navodi u saopštenju, nakon otvaranja kancelarije u Petnjici, te osnivanja Opštinskog odbora i skorog izbora predsjednika odbora, Pozitivna će u potpunosti zaokružiti partijsku infrastrukturu u bihorskom kraju, a u ovoj stranci ističu da će to biti dodatni garant dobrog izbornog rezultata.

20130922-212556.jpg<

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO