Osveta – Ugljanin odneo kožnu garnituru iz vlade

BEOGRAD – Tadićevi fazoni.
Sulejman Ugljanin, lider Stranke demokratske akcije, neće biti deo nove vlade, a osim uramljenih fotografija porodice, rešio je da iz svoje kancelarije u Nemanjinoj 11 ponese i kožnu garnituru i sto! Ugljanin bi radije da svoj nameštaj pokloni deci uZvečanskoj nego da ga ostavi da se na njemu baškare političari, što je, ruku na srce, za svaku pohvalu.

Nije skupoceno

– Budući da Stranka demokratske akcije neće biti član vlade, ministar Ugljanin je odlučio da skupocenu kožnu garnituru sa stolom (njegovo privatno vlasništvo, lično ju je doneo iz Novog Pazara), a koja se od prvog dana ministrovog mandata nalazi u njegovom kabinetu u Nemanjinoj 11, pokloni Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj 52 – objašnjavaju u Ugljaninovom okruženju.

Kako saznajemo, reč je o plavoj kožnoj garnituri koja se sastoji od troseda, dvoseda i dve fotelje, kao i o drvenom klub-stočiću, ali, kako tvrdi naš izvor iz vlade, ništa od navedenog nije skupoceno.

– Tu garnituru je Ugljanin doneo kad je bio ministar bez portfelja u prethodnoj vladi, Cvetkovićevoj. To je obična kožna garnitura, ništa luksuzno i skupoceno. On je to doneo iz Novog Pazara, ali prvi put čujem da neko odnosi nameštaj iz svog kabineta – kaže Kurirov izvor iz Nemanjine 11. 

Garnitura je inače bila i kabinetu gradonačelnika dok je Ugljanin obnašao tu funkciju, kada ne Mirsad Đerlek došao na vlast 2008 godine, fotelja stolova ničega nije bilo sve  je to Ugljanin poneo za Beograd.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO