OK Novi Pazar Junior na prijemu kod gradonačelnika

OK NOVI PAZAR JUNIOR

Odbojkaški klub Novi Pazar Junior ostvaruje kontinuirane sportske uspehe. Organizacijom final four turnira Kupa Srbije i statusom jedne od četiri najbolje ekipe u Republici, igrači i rukovodstvo kluba našli su se u centru pažnje domaće i javnosti u regionu. Postignuti uspesi bili su povod sastanka OK “Novi Pazar Junior„ sa gradonačelnikom, dr Mehom Mahmutovićem.

Gradonačelnik je na sastanku kome je prisustvovao i njegov pomoćnik, Nihad Hasanović, izrazio zadovoljstvo „što mladi ljudi, sportisti, predstavljaju svoj grad na najbolji mogući način, postižući sjajne rezultate“.

Za pomoćnika gradonačelnika , Nihada Hasanovića, uspesi odbojkaša nisu iznenađenje. „Reč je o zdravom kolektivu koji pretenduje na status superligaša. Do sada smo im izlazili u susret, a nema razloga da im i u predstojećem periodu ne pružimo maksimalnu podršku. Svi sportski kolektivi trebalo bi da se ugledaju na odbojkaški klub, da im on bude model za zajedničko funkcionisanje i ostvarivanje rezultata.“

Odbojkaši su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa gradskim vlastima, odnosno spremnošću uprave da pomaže funkcionisanju kluba. Osim dostizanja višeg ranga takmičenja, prioritet im je da omasove školu odbojke.

„Stigli smo do finalnog turnira Kupa Srbije a četiri kola nas dele od plasmana u Superligu. To su dovoljno veliki razlozi da pozovemo mlade ljude da se angažuju u klubu, da podržimo juniorske selekcije i probudimo interesovanje nekih novih članova. Razgovorali smo o svim vidovima dosadašnje i buduće saradnje a jedan od zaključaka je i da ćemo zajednički učiniti sve da uslove u za obavljanje treninga poboljšamo u najkraćem roku “, rekao je nakon sastanka u Gradskoj upravi , odbojkaš Hamza Zatrić.

Svoje zadovoljstvo zbog susreta sa rukovodstvom grada, kao i zbog stava o postignutim rezultatima OK „Novi Pazar Juniors“ sa novinarima je podelio i direktor kluba Esmin Muratović.

„Sve što je od strane gradskih vlasti do sada obećano i ispunjeno je. Na nama je da opravdamo ukazano poverenje i plasmanom u Super ligu potvrdimo kvalitet koji posedujemo. Reč je o mladoj, perspektivnoj ekipi koja će i u budućnosti ostvarivati rezultate, u toliko pre jer nam je i na lokalnom nivou data puna podrška“, zaključio je Muratović. Odbojkaški klub „Novi Pazar junior“ i zvanično je proglašen za najbojli lokalni sportski klub u 2012. godini, dok je Hamza Zatrić poneo titulu najboljeg sportiste godine u pojedinačnoj muškoj konkurenciji.

preuzeto sa: www.novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO