OK Novi Pazar dočekuje Omoniu u prvom kolu CEV Kupa

574

Novi Pazar će biti domaćin prvog meča 1. kola, u četvrtak, 8. decembra od 18.00 časova, a protivnik će mu biti kiparska Omonija iz Nikozije.

Revanš utakmica će se odigrati u utorak, 20. decembra od 18,00 časova po našem vremenu u Nikoziji. Novi Pazar će u šesnaestini finala, ako eliminiše Kiprane, igrati protiv grčkog PAOK-a iz Soluna.

Pored Novog Pazara, još dve ekipe će igrati u prvom kolu i to Vojvodina NS Seme i Niš.

Vojvodina NS Seme iz Novog Sada će u 1. kolu igrati protiv ukrajinskog Barkom Kažanjija iz Lavova.

Prvi meč će se odigrati u sredu, 7. decembra od 18. 00 časova po našem vremenu u Lavovu, u Ukrajini, a revanš u sredu, 21. decembra od 19,00 časova u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu. Ukoliko eliminiše Ukrajince, Vojvodina NS Seme će u šesnaestini finala igrati protiv rumunske Arkade iz Galacija.

Niš će u prvom meču 1. kola gostovati u Finskoj. Meč VaLePa Sastamala – Niš odigraće se u četvrtak, 8. decembra od 17.30 časova po našem vremenu u Sastamali, dok će se druga utakmica odigrati u sredu, 21. decembra od 17,00 časova u dvorani SC “Čair” u Nišu. Nišlije će u šesnaestini finala, ako savladaju Fince, igrati protiv Gentofte Voleja iz Danske.

Crvena zvezda se već plasirala u šesnaestinu finala, koja je na programu u januaru. Pored 4 tima, Srbiju će u Kupu CEV predstavljati 13 igrača i 4 trenera, kao i 5 međunarodnih arbitara.