Obamin flert sa premijerkom Danske uzburkao ceo svet

1064831-29

Iako se Mišel i Barak Obama u medijima predstavljaju kao slika i prilika zaljubljenog bračnog para, predsednikov flert sa danskom premijerkom Hele Torning Šmit pokazuje suprotno. Na komemoraciji južnoafričkom lideru Nelsonu Mandeli, Obama je sedeo pored zgodne plavuše, ćaskao s njom, a na kraju su se i slikali.

Fotografije Baraka Obame koje prikazuju njegovo “previše prijateljsko” ponašanje prema Hele Torning Šmit obišle su svet. Dok je na desetine hiljada građana oplakivalo Mandelu, američki predsednik i danska premijerka zabavljali su se u loži. Nakon neobaveznog razgovora, tokom kog je Obama uputio premijerki nekoliko osmeha i stavio joj ruku na rame, njih dvoje su odlučili da ovekoveče trenutak fotografijom. Uzeli su mobilni telefon i napravili “selfi”, a sve to je posmatrala Mišel Obama, na čijem se licu jasno ocrtavala ljubomora.

Prvoj dami SAD toliko je zasmetalo što njen suprug poklanja pažnju drugoj ženi, da je u jednom trenutku zamenila mesta s Obamom i sela između Hele i njega. Kao da je tek tada shvatio da se nalazi na komemoraciji, predsednik se uozbiljio i zaćutao.

barack-obama-selfie

Mediji su i ranije pisali o flertovanju Baraka Obame kako sa predstavnicama različitih država, tako i sa slavnim ličnostima. Tokom obilaska jugoistočne Azije krajem prošle godine, on je večerao sa premijerkom Tajlanda Jingluk Šinavatrom, a novinari su ocenili da su razmenjivali “značajne poglede” i ponašali se kao da su “više od prijatelja”.

Kružile su i glasine da je Mišel izbacila glumicu Keri Vašington iz Bele kuće nakon što ju je zatekla kako očijuka s njenim mužem. Iako je portparol Bele kuće porekao ove navode, odavno je poznato da Mišel voli da vodi glavnu reč u braku. Na sednici generalne skupštine Ujedinjenih nacija u septembru, američki predsednik je jednom od zvaničnika UN pred uključenim mikrofonom priznao:
– Prestao sam da pušim pre šest godina zato što se plašim žene.

Dok pokušava da obuzda svog supruga, ni Mišel Obama se ne ponaša baš kao svetica. Ona je pre četiri godine snimljena kako u Vašingtonu spušta ruku na koleno Bila Klintona.

sandžakhaber / izvor: 24sata.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO