Nusret Ćorić i dalje na čelu AK Novi Pazar

nusret coricPrivatni preduzetnik Nusret Ćorić obavljaće i u naredne četiri godine funkciju predsednika Upravnog odbora Atletskog kluba Novi Pazar, odlučeno je večeras na izbornoj Skupštini tog kluba.

Ćorić (53) je jedan od najuspešnijih malih privrednika u gradu, a pre nego što je imenovan za predsednika 2009. godine bio je sponzor višestruke evropske prvakinje Amele Terzić.

“Urađeno je mnogo i treba nastaviti u još jačem ritmu. U protekle četiri godine, naši atletičari osvojili su 12 medalja na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima”, rekao je Ćorić radiju Sto plus. Klub će u narednom periodu imati dvojicu potpredsednika, pošto je reizabranom Tigrinu Kačaru pridodat i Senad Koničanin.

Obojica su vlasnici privatnih firmi. Sportski direktor Edin Zuković biće zvanični zastupnik ovog atletskog kolektiva, dok je novinar i pedagog Elmir Habibović i dalje predsednik Nadzornog odbora. Gost na izbornoj Skupštini Atletskog kluba Novi Pazar bio je generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO