Novi skandal u izboru za “Zlatnu loptu”. Već poznat dobitnik

zlatna

Novi skandal u Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA) je čini se na pomolu. Naime, procurele su vesti da će napadač Reala, Kristiano Ronaldo, ipak ostati bez nagrade za najboljeg igrača sveta. Tome u prilog svakako idu i kretanja među kladioničarskim krugovima.

Španske agencije danas tvrde da će FIFA i ove godine dodeliti “Zlatnu loptu” Barseloninom Argentincu Lionelu Mesiju, iako su po mnogima favoriti bili upravo Realov Portugalac i Frank Riberi.

Kladioničari tako su primetili neuobičajeno veliki broj opklada na Mesija poslednjih nekoliko dana, te je većina kladionica spustila kvote na Argentinca.

Naime, kako sada stvari stoje, spuštena je opklada sa 2.50 na 2.00, dok je istovremeno Riberi izgleda otpao, budući da na jedan uloženi euro da će Francuz biti najbolji igrač sveta možete dobiti čak 10 puta više.

Fudbaler Barselone je imao znatno slabiju sezonu nego prethodne, sada je i povređen, ali je već nezasluženo osvojio “Zlatnu loptu” i prošle godine, ispred saigrača Inieste i Ćavija, koji su bili prvaci Evrope sa selekcijom Španije.

SandzakHaber.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO