Novi HTC One napokon ispred kamere

Video snimci u vezi sa novom generacijom modela HTC One nestajali su istom brzinom kojom su se pojavljivali na internetu, ali sada napokon imamo nezvanične fotografije koje prikazuju model HTC M8.

HTC M8, uređaj koji bi pod još nepoznatim imenom trebalo da nasledi model HTC One na fotografijama se našao rame uz rame sa modelom HTC One Max a na slikama je vidljiva i dual kamera o kojoj se već neko vreme spekuliše.

Fotografije su postavljene na kinesku društvenu mrežu Weibo, a sasvim sigurno možemo da očekujemo još detalja u vezi sa ovim uređajem kako se datum njegovog predstavljanja bude bližio – 25. mart.

883218416531df867617ce348959662_orig

Kao jedan od najvećih problema za HTC, kada je nova mobilna perjanica u pitanju, moglo bi da bude ime uređaja koje će zameniti kodni naziv M8.

Ako je verovati informaciji koju je na Twitteru objavio poznati dojavljivač @evleaks, novi HTC One mogao bi da se zove The all new HTC One.

Sa druge strane, mnogi analitičari smatraju da bi znatno bolji potez HTC-a bio da ostavi staro ime koje je već postalo prepoznatljiv brend i doda godinu – HTC One 2014.

Još jedna od neobičnih stvari u vezi sa ovim modelom svakako jeste pojavljivanje kopije u Kini, što je pomalo neobično pošto zvaničan uređaj još nije ugledao svetlo dana.

521884319531df86a25ac8688313620_orig

Kompanija Googphone nedavno je zvanično počela sa prodajom svog klona još neobjavljenog modela HTC M8 po ceni od 229.99 dolara.

U pitanju je dugoočekivani naslednik modela HTC One čije zvanično predstavljanje nam tek predstoji. Nažalost, Googphoneova kopija nije baš najbolja s obzirom da zadnja strana ne poseduje stil na koji smo navikli kod modela HTC One i poseduje samo jednu kameru, umesto dve koliko će imati HTC M8.

Sa druge strane, specifikacije su pristojne tako da za 229.99 dolara kupci dobijaju 1080 5-inčni ekran, 1GB RAM-a, kameru od 13 megapiksela i octa core MediaTek procesor.

Googphone M8 poseduje i microSD slot koji možda nećemo imati prilku da vidimo kod modela HTC M8, tako da je to njegova prednost nad originalom.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO