Nokić – Šest godina tražim pravdu, batinaši nisu procesuirani -video

Novi Pazar – Mithat Nokić predsednik ekološke partije “Zeleni” koji je brutalno pretučen u zgradi opštine Novi Pazar 2008 godine od strane opštinskog obezbeđenja. Međutim prema njegovim rečima počinioci ovog događaja još nisu kažnjeni a neko se trudi da ceo proces “zastara”.

 

Međutim ni šest godina nakon tog incidenta svoju pravdu nije dočekao. On je na konferenciji za novinare rekao da shvata da u novopazarskom sudu nema reči o pravdi i pravu dodajući da se radi o “korupciji”.
“Ko je makar jednom imao problem i veze sa sudom zna o čemu pričam. Mi nemamo drugo rešenje kao bični građani već da se obratimo SUDU. Zašto ti ljudi još uvek nisu procesuirani?” zapitao se Nokić.
Nokić je zaključio da “neko” pokušava da odugovlačenjem procesa dovede slučaj do faze zasterevanja i dodao da ovaj sudski spor vodi peti sudija po redu u šest godina koliko je prošlo od fizičkog napada na njega.

Nokić tvrdi da su ga tukla trojica pripadnika opštinskog obezbeđenja u vreme mandata Sulejmana Ugljanina, dok je pokušavao da u zgradi opštine razgovara sa nadležnima jer je prethodno naloženo i pokušano rušenje njegovog lokala u Ulici Stevana Nemanje. On je imao povrede glave i nagnječenja po telu.

video

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO