Njeguš: Sloga važnija od Partizana

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je da do starta drugog dela JSL i utakmice sa Partizanom ima dovoljno vremena.

Šef stručnog štaba Pazaraca istakao je da je u ovom trenutku mnogo bitnija priprema ekipe za prijateljsku utakmicu sa Slogom iz Kraljeva.

“Bitno je da sutra odradimo generalnu probu kako treba, da se vide trenutne mogućnosti kandidata za najbolji tim. Ovo nam je prvi meč na prirodnoj travi, teren je mekan zbog kiše, pa ćemo možda imati malo problema i bićemo umorni”, rekao je Njeguš.

On je dodao da je prelazni rok dobro urađen i da je tokom priprema u Baru pokušao da promeni sistem igre.

Videćemo na prolećnoj premijeri sa Partizanom koliko sam uspeo u namerama. Tokom 13 radnih dana u Baru nismo imali idealne uslove, radili smo na veštačkoj travi, ali i da smo trenirali i na kamenju moramo biti spremni za poslednju proveru. Sa puno želja i motiva čekamo nastavak prvenstva“, naveo je Njeguš.

Defanzivac Ersin Mehmedović se u Novi Pazar vratio posle 13 i po godina provedenih u inostranstvu.

Kasnije sam se priključio pripremama i više sam radio na poboljšanju fizičke spreme. Pokušavam da nadoknadim propušteno i nadam se da će sve biti u redu. Utisci su pozitivni, a klub je u dobroj poziciji. Vratio sam se kući i nadam se da će sve biti kako treba“, izjavio je Mehmedović.

Novopazarci su na šest kontrolnih utakmica postigli četiri gola, a novi napadač Vuk Sotirović je dva puta uspeo da zatrese protivničke mreže.

Najpre sam radio individualno, da bih posle toga prošao pripreme sa ostatkom tima. Upoznao sam saigrače i trenere, sve je bilo korektno i zadovoljan sam“, rekao je Sotirović.

Prijateljska utakmica između Novog Pazara i kraljevačke Sloge igraće se u subotu od 13.30 na Gradskom stadionu.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO