Na pomolu novi neredi na Marakani ! Radovci dolaze na gostovanje !

101

Težak meč očekuje fudbalere Rada u nedelju s obzirom na to da im u goste, doduše na Vračar, dolazi ekipa Crvene zvezde. Toga su svesni i navijači ”građevinara”, koji će se prvi put posle odluke kluba da utakmice visokog rizika igraju na stadionu Obilića naći na tribinama ovog objekta.

Nezadovoljni odlukama da se pojedini mečevi igraju na Vračaru, a ne na Banjici, popularni”junajted forsi” su duže vreme bojkotovali susrete na stadionu Obilića, a išli su toliko daleko da su noć pred jedan meč sa Zvezdom staklom ”napunili” travu kako se utakmica ne bi odigrala.

NAVIJAČI RADA

Međutim, situacija se sada promenila, pogotovo posle odlaska Ranka Stojića iz kluba, i ”forsi” su na zvaničnom sajtu najavili dolazak na Vračar kako bi pružili podršku klubu kada mu je najpotrebnije jer se klub, prema njihovom mišljenju, nalazi u teškoj situaciji posle Stojićeve vladavine.

Uzimajući u obzir nemile scene koje su obilovale tokom 145. “večitog” derbija kada su navijači Partizana zapalili južnu tribinu ”Marakane”, a ”delije” napravile sačekušu ”grobarima” u okolini Umke, posle čega je došlo do masovne tuče, nema sumnje da ova odluka “radovaca” može da preraste u opasnost od izbijanja novih nereda, pogotovo ako se uzme u obzir velika netrepeljivost između ”delija” i ”junajted forsa”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO