Ministar Rasim Ljajić reagovao na nepošteno poslovanje Arome

563

Ministar trgovine Rasim Ljajić rekao je za Nedeljnik da će tržišna inspekcija reagovati po prijavi Nedeljnika da u Aroma marketima primerke našeg magazina pozajmljuju na čitanje.

“Poslaćemo inspekciju po vašoj prijavi. Reč je o primeru nepoštenog poslovanja, koje, ukoliko dođemo do dokaza, mora biti sankcionisano”.

Nedeljnik je tržišnoj inspekciji uputio prijavu sa tačnim datumom kada je u Aromu vraćen pozajmljeni Nedeljnik, a s obzirom na to da je market pod video nadzorom, verujemo da inspekciji neće biti teško da utvrdi da je došlo do prekršaja

Nedeljnik se takođe, pismenim putem obratio i predstavnicima “Arome”, ali do zaključenja ovog teksta od njih nismo dobili odgovor.

U objektu “Arome” u Ulici Stevana Sremca 12, u samom centru grada, mesecima se na najgrublji način krade naš list, a najverovatnije i druge novine, zbog čega smo odlučili da pokrenemo tužbu protiv ovog lanca, ali i uđemo u kampanju protiv nelegalnog čitanja novina koje je uzelo maha.

Naime, u ovom objektu iz nedelje u nedelju odmah u četvrtak “proda” Nedeljnik, pa zatim u sredu, kada se odjavljuje broj, pojavi ukradeni primerak.

izvor: Nedeljnik