Milanović: Očekujem da pobedimo Rad

fk novi pazar

 

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je danas da njegovi fudbaleri poseduju kvalitet, želju i iskustvo da u subotu na svom terenu savladaju ekipu Rada u drugom kolu Super lige Srbije.

“Mogu da nabrojim milion problema sa kojima se suočavamo, ali se to sve stavlja u drugi plan i ja očekujem pobedu. Imamo iskusnu ekipu, kvalitetne pojedince koji će vremenom postati i tim, a dok se to ne ostvari moramo osvajati bodove. Ovo je prva i odlična prilika da ostvarimo pobedu”, rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.

Milanović za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na Petra Jelića, Radoša Protića i Miloša Obradovića, dok će mu na raspolaganju biti ostali igrači dovedeni tokom letnjeg prelaznog roka.

Pravo nastupa protiv Rada imaće i Ibrahim Arifović kojem je Disciplinska komisija FSS poništila crveni karton dobijen protiv Partizana.

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Plavih protiv Partizana, Nemanja Vidaković ocenio je da će Novi Pazar igrati protiv kvalitetnog protivnika, ali da se nada trijumfu.“Pred nama je veoma teška i važna utakmica. Svima je dobro poznato rivalstvo između Novog Pazara i Rada, ali uz podršku naših vernih navijača daćemo sve od sebe ne bi li pobedili i upisali prva tri boda”, kazao je Vidaković. On se osvrnuo i na interesovanje crno-belih da ga dovedu u svoje redove.“Prija mi interesovanje Partizana, ali ne utiče na mene. Koncentrisan sam na utakmicu koja sledi, član sam Novog Pazara i ovo je pravi klub za mene”, rekao je Vidaković. Meč drugog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Rada igraće se u subotu od 17.30 na Gradskom stadionu.
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO