Mahmutović – Reflektori, južna tribina i Evropa

Novi Pazar – Gradonačelnik Meho Mahmutović najavio je danas na konferenciji za novinare izgradnju reflektora na Gradskom stadionu na proleće kao i izgradnju južne tribine. On je kazao da, je Novi Pazar zainteresovan za izlazak na evropsku scenu.

meho_izjava
Mahmutović je kazao da je bilo izuzetno veliko interesovanje za dolazak mnogih velikih imena u Fk Novi Pazar i da se uprava nalazila na slatkim mukama da od velikog izbora trenera odaberemo trenera koji bi odgovarao.
“Želimo da Fk Novi Pazar postane stabilan superligaš i ozbiljan i dobar promoter i sporta i grada Novog Pazara na pravi način. To smo postigli kroz ovu jesenju sezonu, imamo izuzetno dobru ekipu i dobru upravu kao i izuzetno navijanje. I po svemu FK Novi Pazar je pokazao da je stasao u ozbiljnog superligaša” kazao je Mahmutović.
On je govoreći o novom treneru ovog kluba rekao da je pravi pogodak i da je ovo prilika da ostvari što bolji rezultat jer kao igrač se dokazao i njemu je od presudnog značaja da Novi Pazar ostvari što bolji rezultat. “Izuzetno smo zainteresovani i za izlazak na evropsku scenu” rekao je Mahmutović.
Gradonačelnik je najavio da če na proleće stadion dobiti reflektore, i da će “prvi topli dani biti znak za početak izgradnje reflektora na gradskom stadionu a tokom naredne godine će se ući u projekat izgradnje južne tribine”.
Od trenera i igrača se očekuje da se zalažu kao i do sada jer je Novi Pazar grad sporta i grad fudbala. Mahmutović je čestitao treneru i poželeo srećan rad.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO