Ljajić: Od reči ne odstupam, sa Mihajlovićem nije bilo nesuglasica

Reprezentacija Srbije sinoć je igrala u Briselu protiv Belgije još jedan meč u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta 2014, a u timu Orlova opet nije bilo Adema Ljajića.

adem ljajic 5

(FOTO: Žurnal)

Jedan od najboljih srpskih fudbalera, a sa cenom od 7,5 miliona evra i jedan od najskupljih, umesto da sa reprezentacijom putuje u Brisel odmor provodi u domu u Novom Pazaru.

Razlog je odavno poznat. Ljajić već na debitantskoj utakmici Siniše Mihajlovića u ulozi selektora nije se ponašao po „kodeksu reprezentacije“, nije pevao srpsku himnu i po kratkom postupku je oteran.

Od tada nijedna strana nije popustila.

Godinu kasnije Ljajić staloženo priča o odnosu sa SinišomMihajlovićem.

– Sa Mihajlovićem imam jako korektan odnos i to svi znaju. Bio mi je trener u Fiorentini i imali smo dobar odnos, korektan odnos trener – igrač. Nikada nije bilo nekih nesuglasica i on je, mogu slobodno da kažem, dosta zaslužan za razvoj moje karijere i na tome sam mu zahvalan. Nemamo nikakvih nesuglasica a to što se desilo u reprezentaciji se desilo.

Ljajić kaže da ne zamera Mihajloviću na principijelnom stavu po pitanju

– Znamo da je Mihajlović čovek koji kad nešto kaže ne menja. Takav sam i ja. U jednom trenutku smo se mimoišli i završilo se kako se završilo. Ne bih puno da pričam o tome jer je to prošlost za mene i ne želim da se opterećujem time.

 

Izvor: Sportski Žurnal

Foto: Senad Župljanin

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO