Ljajić: Izbori značajni za budućnost omladine

Novi Pazar – Predstojeći izbori su od velikog značaja za Novi Pazar, kao i za budućnost omladine u ovom gradu, zato je veoma važno da 16.marta date podršku listi na kojoj je SDP Srbije“, rekao je predsednik te stranke Rasim Ljajić na skupu Foruma žena Sandžačke demokratske partije.

On je rekao da žene nisu samo stub porodice, već i društva , a i svake stranke, pa je, kako ističe od velikog značaja da su aktivne u političkom životu.

Odbornica u Skupštini grada Ulfeta Demčović zahvalila je članicama Foruma Sandžačke demokratske partije što su došle u velikom broju. Ona je podsetila i na značaj žene u društvu i porodici.

Članicama Foruma žena SDP-a obratio se i je potpredsednik Vlade i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je ženama zahvalio za podršku, koju daju toj političkoj opciji u proteklih nekoliko godina.

„Mi na nivou Srbije među glasačima imamo čak 67 % žena. Da je to jedan potencijal, koji je ogroman značajan i za nas obavezujući. To je znak das mo ne samo na rečima  već konkretno na delu, dali veliki značaj ženama u političkom I javnom životu. Pokazali smo da žene nisu samo stub porodice, već das u žene I stub društva na kraju I stub svake stranke. Želim da žene budu stub ove stranke”, kazao je Ljajić.

Ljajić je podsetio i na važnost predstojećih parlamentarnih izbora.

“Ovo su važni izbori za Novi Pazar I za našu decu, jer sve ovo što radimo je da budućnost naše omaldine bude bolja, da decu sklonimo sa ulica. Moramo da se izborimo da im damo pravo izbora i šansu. Mi imamo talentovane dece u svemu,koja su na raznim takmičenjima, a i sportskim pokazala da su najbolja.  Da bismo živeli u pristojnim i normlanim uslovima, moramo da pobedimo 16.marta”, rekao je Ljajić je na ovom skupu.

Sve članice Foruma žena SDP-a su , kao znak pažnje i uvažavanja njihovog stava  i značaja , ne samo na predstojećim izborima, dobile  simboličnre  poklone.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO