Ljajić: Ćuskije neka padaju svi na izbore! VIDEO NAJVEĆEG SKUPA U NOVOM PAZARU IKADA!

NOVI PAZAR – Glas u Novom Pazaru važan je za vas, za celu zemlju, za odnose u regionu, za našu želju da otvorimo dijalog Srba i Bošnjaka, jer moramo da živimo jedni sa drugima i živećemo jedni sa drugima stotinama godina unapred, poručio je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Novom Pazaru.

To, kako je istakao, moraju svi da razumeju i “usijane glave na jednoj, drugoj i na svakoj strani”.

Ljajić je pozvao građane Novog Pazara, kako je rekao, tih 27.000 sigurnih glasova, da na predstojećim izborima glasaju za listu SNS i Vučića, koji je najzaslužniji za sve što je urađeno u tom kraju poslednjih godina, zbog čega građani treba da mu kažu veliko hvala.

“Moramo imati stalnu vezu sa Beogradom, jer rešenje nije konfrotacija kako zamišljaju politički protivnici, ovo je naša država, želimo da ona nastavi ono što je Vučić započeo, da gradimo puteve, mostove, škole. Moramo da damo glas Vučiću, jer razume naše probleme i zato što insistira na dijalogu Bošnjaka i Srba kao ključnom elementu stabilnosti čitavog Balkana”, poručio je Ljajić.

Na predstojećim izborima u Novom Pazaru se, prema njegovim rečima, bira između starog i novog Pazara, između Pazara koji je punio novine u crnim hronikama i Pazara koji danas puni novine kulturnim i sportskim dešavanjima.

“Današnji Pazar nije isti grad i vi to znate i zato nam dajete podršku, dajete podršku za otvoreni, multietnički grad, u kome će Bošnjači i Srbi da žive i živeće zajedno”, rekao je Ljajić, dodajući da veruje da će na izborima pobediti pristojni, kulturni i civilizovani Novi Pazar, čime će biti poslata slika da je to većina u celom Sandžaku.

“Znam da znate da govorim iskreno, usred Begrada, Sarajeva, Banja Luke, Novog Pazara, na svakom mestu govorim iste reči”, rekao je Vučić i naglasio da na tome institira, jer, kaže, gleda u Makedoniju i u mnogo toga što se zbiva oko nas.

Prema njegovim rečima, nama to ne treba, nama treba privredni rast, da bolje živimo, da imamo nove fabrike, da rastu plate i penzije…

“To je bolji život, to je ono što nam je potrebno, a ne sukobi i mržnja”, poručio je Vučić, primetivši da je svestan da njegova lista neće u Novom Pazaru “dobiti odlučujuće glasove, već da možemo samo Rasimu da napravimo problem”.

Vučić je Bošnjacima i Pazarcima poručio da se prema njima i Pazaru odnosio kao prema svakom Srbinu i svakom gradu u Srbiji.

“Ako sam negde, u nečemu pogrešio, to nije bilo namerno, jer je za mene svaki građanin Srbije isti”, rekao je okupljenim Pazarcima.

“Zato neću dozvoliti da nam sole pamet oni kojima smetaju Slovaci, jer glasaju za druge… Mi se ponosimo našim različitostima i zato u Pazaru svi moraju da žive u miru i stabilnosti i zato Pazar mora da ima više investicija”, rekao je Vučić.

On je rekao da je za Srbiju najvažnije da sačuva mir i stabilnost i pozvao građane da “ne slušaju ludilo”, kojeg ima svim stranama, i one koji bi Srbiju da vrate u prošlost i nove sukobe.

On je rekao da su pravoslavci i muslimani isti, da je i jednima i drugima uvek lakše da budu protiv, nego za, ali ih je zamolio da budu za normalnu i pristojnu politiku i moderan i pristojan Pazar.

Vučić je rekao da je vlada u prethodne dve godine pokazala da može da brine o Pazaru, i da ne pravi razlike po veri i nacionalnoj pripadnosti, već da se jednako postuju i dzamija i crkva i svaki građanin Pazara.

“Dolazio sam više puta na otvaranje bolnica, domova zdravlja, puteva…. i to ćemo da nastavimo”, rekao je Vučić.

Zahvalio je prisutnim simpatizerima, većinom Bošnjacima, što su prećutali ono što su čuli sa govornice, a šsto im se nije svidelo, jer to pokazuje koliko su pristojni ljudi.

Vučić je pozvao građane da u nedelju izađu na izbore.

“Ćuskije neka padaju, idite do izbornog mesta, da se izborimo i da u najčistijoj kampanji pokušamo da ih pobedimo”, rekao je Vučić.

On je, na kraju svog obraćanja, pozvao predsednika SDPS Rasima Ljajića da ponovo dođe na binu rečima:

“Rasime, dođi na binu da i ja dobijem neki aplauz”.

Potpredsednica Vlade Srbije i SNS Zorana Mihajlović rekla je da je Vlada Srbije napravila više od 100 kilometara autoputeva i 276 mostova za dve godine i istakla da se infrastruktura razvija u svim delovima Srbije.

“Ovaj most u Novom Pazaru (preko reke Raške) koji se gradi biće 300. most koji je izgradila vlada Srbije”, poručila je Mihajlović, dodajući da će ove godine biti izgrađeno još 100 kilometara autoputeva u zemlji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO