Lažima Muamera Zukorlića i njegovih medija nikada kraja!

muftija

Na Konferenciji Islamskih zajednica, održanoj u Tirani, je izražena želja da na sljedećoj Konferenciji prisustvuje i Sandžak sa svojim muftijom. Nigdje se Muamer Zukorlic nije spomenuo. O čemu se zapravo radi?

Ove godine sa razlogom jedino nisu pozvani Muamer Zukorlić i Adem Zilkić da prisutvuju Konferenciji Islamskih zajednica. Muamera to toliko boli da počinje da kroz medije prosipa laži, koje elhamdulillah narod raspoznaje.

Danas je na stranici jednog elektronskog medija koji je pod direktnom kontrolom Muamera Zukorlića objavljena vijest u kojoj, između ostalog, stoji da je na Konferenciji Islamskih zajednica izražena zelja da na sljedećoj Konferenciji prisustvuje Muamer Zukorlić, citiram “Želja nam je da naredni put prisustvuje i muftija Zukorlić”.

To je gnusna laž u kojoj i sami sebe hvataju Muamerovi poltroni.
Na stranici istog elektronskog medija piše da su učesnici Konferencije izrazili želju da na sljedećoj Konferenciji prisutvuje Sandžak sa svojim muftijom, a gdje se zapravo nigdje ne spominje Muamer Zukorlić, već muftija, a koji će inšAllah biti muftija ujedinjenih muslimana. Citiram: “Želimo da na sljedećoj Konferenciji i Sandžak učestvuje sa svojim muftijom.”. Kao što vidimo iz prikazanih materijalnih dokaza, nigdje se Muamer Zukorlić ne spominje.

Jad i bijeda. Ne pokušavajte da oživite čovjeka koji je autoritet u narodu davnih dana izgubio. Tome svjedoči prethodni skup.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO