KURIR piše: Ugljanin zaposlio užu i širu rodbinu!

   MINISTAR BEZ PORTFELJA ISKORISTIO SVOJ POLITIČKI UTICAJ

ugljanin

Kako današnje dnevne novine Kurir pišu:
itemprop=”description”>Svoje ćerke, snajke, zetove, braću, bratanice i bratance i drugu širu rodbinu Sulejman Ugljanin uhlebio u opštini Novi Pazar i mnogim drugim gradskim institucijama
BEOGRAD – Ko će kome ako ne svoj svome.
Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, u čijoj nadležnosti je i rad Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, iskoristio je svoj uticaj i učešće SDA u vlasti u Novom Pazaru kako bi u opštini i gradskim institucijama zaposlio svoju užu i širu rodbinu, saznaje Kurir.

 
Prijatelji, kumovi

Kako kaže naš izvor, Ugljanin je svog brata Sadika postavio za načelnika odeljenja za društvene delatnosti opštine Novi Pazar.
– Ćerku Samru Ugljanin je ubacio u Zavod za urbanizam Novog Pazara, gde trenutno stažira. Selma Ugljanin, bratanica ministra bez portfelja, zaposlena je u opštini Novi Pazar. Haris Gegić i Emir Brančević, njegovi zetovi, rade u Turističkoj organizaciji Novog Pazara, a Gegić je čak i direktor ove institucije – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Rasema Ugljanin, snajka ministra bez portfelja, takođe je zaposlena u opštini. Svog brata od ujaka Esada Salihovića ministar je postavio za zamenika direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, a njegovu suprugu Jasminu Bahtijarević za šefa svog kabineta.

I to nije sve – Ugljanin je „učinio“ i svojim kumovima. Tako je Selmu Pluncević, kojoj je venčani kum, postavio za načelnika Gradske uprave Novog Pazara, a njenog brata Edina Gudževića za člana gradskog veća.

Velika familija

– Spisak njegovih rođaka se ovde ne završava. Uspeo je svog sestrića Nermana Kijevčanina da zaposli kao vozača u opštini Novi Pazar. Sinove i ćerke svojih svastika Vahida Zukovića, Maidu Prištevac, Amera Reča i Alidu Zuković zaposlio je u opštini, dok je svastikinog sina Envera Jejna ubacio u Turističku organizaciju Novog Pazara. Enesa Mustafića, svastikinog zeta, takođe je uhlebio u opštini Novi Pazar. Suprugu svastikinog sina Vahida Zukovića Seniju postavio je za zamenika direktora Kulturnog centra Novog Pazara – nabraja naš izvor i dodaje:

– Bivši zet ministra Ugljanina Enis Imanović poslanik je u republičkom Parlamentu. Bliskog rođaka Omera Omeragića Ugljanin je zaposlio u Kancelariji za održivi razvoj, a šurakovu ćerku Almasu Murić u opštini.

 Ugljanin ćuti

Pokušali smo da od ministra Ugljanina dobijemo komentar, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

Izvor: Kurir

http://www.kurir-info.rs/ugljanin-zaposlio-uzu-i-siru-rodbinu-clanak-654797

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO