Kolumna: ZUKORLIĆ IZAZIVA MEĐUNACIONALNU NETRPELJIVOST

Čemu “panika” za asfaltiranje puta do Crkve ako si iste branio u vreme rušenja Crkava na Kosovu?

Zavidna osoba želi uništi vrednosti koje su stvorile, izgradile ili stekle druge osobe, ličnosti, pojedinci ili kolektiviteti. Zavidnost se javlja zato što uspeh, dostignuća i rad vrednih, otkrivaju greske i neuspeh zavidnika, ljubomornoga, onoga što mrzi sve oko sebe samo zato što se njegov nerad, neuspeh, licemerstvo i netolerancija otkrivaju pozitivnim činjenjem i radom sposobnih pojedinaca i zajednice kakva je ona koja proizilazi iz SDP-a Rasima Ljajića.Koliko zavidnici greše i gube kompas najbolje se vidi u lutanju, besomučnom napadanju koje sprovodi Muamer Zukorlić, ovih dana kada SDP radi punim kapacitetima i podiže Novi Pazar na način nezabilježen u njegovoj istoriji. Izazvan strahom od sopstvene nesposobnosti za činjenjem dobra on preko svojih portala napada Rasim Ljajića zato što novopazarska vlast asfaltira put do crkve u Deževi. Da je kojim slučajem ta crkva u blizini imanja od dva hektara sa vilom i pratećim objektima u vlasništvu Zukorlića onda se on sigurno živ ne bi čuo, ovako, na videlo izlazi sva njegova sebičnost, dvoličnost i zloba. Dok napada asfaltiranje puta ka crkvi dotle se nastoji uvući Vučiću pod kožu hvaleći ga putem istog onog “Blica” kojeg je tužeo, ili Pinka sa kojeg, po zadatku, tumači srpsku pokitičku scenu, sve u superlativu ne bi li se dodvorio premijeru i vladajućoj strukturi kako bi ostvario naum daljeg bogaćenja na uštrb vernika i imama, te ostalih upošljenih što primaju minimalac dok Muamer voza “Hummer” i ostala besna auta te gradi vile i kupuje stanove po Novom Pazaru. Možda se Muamer naljutio na vlasti što daju Dudić efendiji diolomatski status i pasoš, sa kojim se Zukorlić hvalio i ponosio a sada ga priželjkuje ali ga ne može imati.

Podsećamo Muamera da je vlast u našem gradu asfaltirala preko 300 ulica u zadnjih nekoliko godina, te da je između ostalih asfaltirala ulice i platoe koje vode i do džamija kao što je slučaj sa džamijom Nikšić na Hadžetu, Lejletul Berat na Hadžetu, Hadži Mehovom džamijom na paralovskom putu, odnosno ukici Ive Andrića, te džamiji na paralovskom putu u Paralovu, te džamiji u Varevu, Selakovcu, Pašinom Guvnu, Novopazarskoj Banji, džamiji u Jošanici kod Lukara, na Jukovači kod Kruševačkog mosta, u Kožlju, Rajčinoviću, Bijelim Vodama i ostalim mestima.

Sramotno je i ne liči ljudima da šire neistinu, potvoru i dezavujišu građane, koji dobro znaju konradi za njih a ko krade i uzima od njih.

Ljubomorni i zavidni trebaju znati da SDP nastavlja da radi, gradi i oodiže Novi Pazar. Nove ustanove, zgrade, škol, vrtići, mostovi….niču kao pečurke nakon kiše. To je SDP i to je Rasim Ljajić, neimari za interes i korist građana, a nikako na njihovu štetu kao što čine oni što podeliše narod, džemate i džamije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO