KOLUMNA SA SOKOLICE: Niđe vlasti, niđe opozicije, sve u svemu Prijepolje vene

Prijepolje – Prijepoljska vlast je na izdahu, niko nikome više ne veruje, nižu se skandali, nepouzdani koalicioni partneri jedan drugome ne veruju. Za sve su krivi, bar prema njihovim tvrdnjama, ni manje ni vise nego mediji.

Mediji su krivi zato što pišu, nije kriv nerad, nemar i političko potkusurivanje.
I kako davno napisa Aleksandar Tijanić za nekadšnjeg diktatora Slobodana Miloševica, koji je kada ustane glavu okretao ka suncu i govorio “evo me sunce” tako govori i današnja vlast “evo nas sunce, ti izlaziš zbog nas, ne budimo se mi zbog tebe”.
Krenimo redom… SNS u Prijepolju skandalima, zbog nesposobnih koalicionih partnera, pre svega BDZS koji predvodi Samir Tandir bruka svog lidera Aleksandra Vučića, čoveka koji se svim silama bori da odgovorno i pošteno radi svoj posao. 
Zatim zbog neprirodnog sadašnjeg partnera, kamenoresca Milana Gačevića, koji nit’ smrdi nit miriše, čiji lider Velimir Ilić od skora ode u opoziciju. 

Pa iako je centrala SNS svojim odborima dala nalog da tamo gde je SNS u koaliciji sa Novom Srbijom preispitaju te da se zatraži od predsednika opštinskih odbora Nove Srbije, da se ograde od izjava svog lidera Velimira Ilića u suprotnom će morati da raskinu lokane koaliciji.

Pa se pitamo da li ce Gačević ostati veran svom lideru ili če se ograditi od njega zarad ostanka u vlasti.

Zatim, zbog SDA koja je u vlasti a gradom komanduje bivši hodžica, pišman efendija, instagram šmeker Samir Tandir, koji upošljava samo svoju familiju zbog čega je BDZS prepolovljena u tom gradu do te mere da se od nje distancirao i njegov rodjeni dajidža.

Naravno, za sve su krivi mediji, mediji koji samo ispunjavaju svoju obavezu i informišu javnost, jer kad kažeš ono što narod misli tad si trn u oku jer kombi opozicija nije kadra da održi bar press koferenciju za novinare (o protestima da i ne govorimo).
Tamošnje gradjanstvo prepušteno je samo sebi, prepušteni su gradjani Prijepolja samoorganizovanju jer opozicija spava. 
Čeka opozicija proleće da izađe iz Igla kao nekakav eskim koji je u Iglo natrpao namirnica da ima bar za godinu!
No, pušti ko demek opoziciju koja bi valjda da ih mediji dovedu na vlast.
Da kažemo par reči o Gačeviću i pitamo ga jel’ on izdao vojvodu Velju ili nije? 

Pošto je Velja skoro rekao da je četničko dete (rtv Šabac) jel’ on član Nove Srbije? Jel’ platio struju ili nameštaljkama sa Tandirom i napadima na Lutku želi da mu je Lutka plati?
Sve u svemu, kako stoje stvari, gradjani Prijepolja će se načekati da dodje do smene vlasti. Osim ako se SNS ne uzme u pamet i kaže “daj da spasimo, što se spasti da, jer od ovih ni soli ni hleba”.
K.M.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO