Izet LJajić će predvoditi Pazarce u Novom Sadu

Živo je juče bilo u SC ,,Šutenovac”. Sve je na terenu s veštačkom travom sve izgledalo uobičajeno, fudbaleri su radili po instrukcijama vršioca dužnosti šefa stručnog štaba – Izeta LJajića.

Stekao se utisak da se prethodnih nekoliko dana nije događalo ništa što izlazi iz normalnih tokova. Zvaničnih informacija o odlasku, sad već bivšeg trenera Zorana Govedarice, i imenovanju LJajića nije bilo.

Nejasno je i na koji period će LJajić obavljati poverenu mu dužnost, verovatno da daljnjeg. Niko nije bio raspoložen za razgovor, osim „večito” drugog trenera Novog Pazara.

Zajedno s igračima pokušaću da se podignemo iznad trenutka, u kojem se nalazimo. Ovo je klub koji volim i važniji je od svih nas. Nikad se nisam premišljao da kad je teško preuzmem prvi tim, koliko mogu pomognem. Snagu i volju imam, od igrača sam dobio apsolutnu podršku, što je za početak više nego dovoljno. Učiniću sve da u datim okolnostima postignemo najviše – reči su LJajića.

Poslednji put Izet LJajić samostalno je vodio tim pre skoro dva meseca, u kup duelu u Bačkom Jarku (Mladost – Novi Pazar 1:4). Inače, ranijih sezona dešavalo se često da po odlasku izabranog trenera na njegovo mesto dođe LJajić.

Zanimljivo je da je za šest sezona u Super ligi predvodio Novi Pazar u duelima s najvećim imenima našeg fudbala, s Crvenom zvezdom i Partizanom.

Sad će u subotu na ,,Karađorđu” i prvi put kao šef stručnog štaba sastaviti tim za meč s trećim fudbalskim velikanom Srbije – Vojvodinom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO