Hotel Zlatarski biseri spremno dočekuje zimsku sezonu (video)

1040

Nova Varoš – Ugostitelji na planini Zlatar sa nestrpljenjem čekaju prve snežne pahulje. Iz hotela Zlatarski biseri poručuju da je sve spremno za zimsku sezonu te da slobodnog mesta u hotelu ima još vrlo malo. “Zlatarski biseri” se nalazi u najlepšem delu planine Zlatar u okviru istoimene turističke zone. Šumska idila je ono što “Zlatarske bisere” čini svojstvenim planinskim utočištem.

„Nakon samo 11 mesci postojanja, možemo se pohvaliti da je hotel „Zlatarski biseri“ postao sinonim za udoban, sadržajan i kvalitetan boravak na planini Zlatar. Hotel u svom sklopu poseduje komforne jednokrevetne, dvokrevetne sobe, kao i poluapartmane sa predivnim pogledom na Zlatar, Javor i Čemernicu. Gostima je na raspolaganu restoran sa tradicionalnim specijalitetima našeg kraja, kao i konferencijska sala, dok je za njihovu relaksaciju i opuštanje, zaduzen je naš spa program, odnosno, sauna i đakuzi”, kaže direktorka hotela Ivana Novaković.

Kapaciteti hotela su skoro popunjeni tako da svi ljubitelji planine Zlatar treba da požure kako bi svoje mesto rezervisali na vreme. Cena ski pasa za zimsku 2016/2017 sezonu je 1200 dinara za žičaru i 700 dinara za ski lift tipa sidro, a u ponudi su i servisi za iznajmljivanje ski opreme i časovi skijanja za početnike sa licenciranim instruktorom.

„Za goste koji duže ostaju na planini Zlatar a uživaju u zimskim sportovima, sve je spremno za otvaranje ski sezone na skijalištu Zlatar – čekamo samo adekvatne uslove za korišćenje sistema za veštačko osnežavanje ili prirodni sneg. Da podsetim, za profesionalne skijaše pripremljena je staza Zlatar 1 duga oko 1.200 metara na kojoj radi četvorosedna žičara koja se spušta do samog grada. Tu je i staza Zlatar II, duga oko 800m, koju opsluzuje ski lift tipa sidro. Strastvenim skijašima će biti omogućeno i noćno skijanje jer je staza osvetljena celom dužinom“, naglašava Novaković, direktorka hotela.

Gostima hotela Zlatarski biseri, obezbeđen je po jedan besplatan ski pas po sobi.Za sve stanovnike Nove Varoši i okoline, koji nisu odlučili gde će dočekati 2017. godinu, kolektiv hotela “Zlatarski biseri”I Kabare bend obećava odličlan provod, po ceni od 3.200,00RSD u koju je uključena svečana večera na bazi švedskog stola, dva pića, bogat muzički program, kao I mnogobrojne nagrade i iznenađenja.
PP Media