Glumac Kivanč Tatlitug, poreklom iz BiH, novo pojačanje u seriji “Sulejman Veličanstveni”

Tatlitug

Hit serija “Sulejman Veličanstveni” dobija pojačanje! Kivanč Tatlitug je postao deo istorijskog spektakla i tumačiće ulogu Sulejmanovog sina, javljaju turski mediji.

Glumac je postao popularan glumeći u sapunicama, a tamošnji mediji su do sada tri puta objavili vest da mrtav.

Kivanč je u mladosti aktivno igrao košarku, ali ga je majka nagovorila da se prijavi na izbor za najboljeg modela Turske, a kasnije je postao i Mister sveta. Lepotan je postao popularan posle serije “Gumuš” i od tada beleži vrtoglav uspeh. Glumac je zbog serije “Beg” posetio i Bosnu i Hercegovinu, odakle sežu njegovi koreni.

KivancTatlitug“Još istražujem svoje korene, koji dolaze do balkanskih područja, tačnije iz Bosne”, rekao je zgodni glumac.

Kivanč je više puta istakao da ga popularnost nije promenila i da to što ima lepo telo za njega nije dovoljno. Ipak, on je u turskoj obeležen kao glumac koga su najviše proglašavali mrtvim, čak tri puta.

 

Producenti serije “Sulejman Veličanstveni” odabrali su Kivanča da bude njihovo novo pojačanje, a glumiće sina najslavnijeg turskog sultana.

“Nije lako, ali šta da vam kažem? Treba li da budem bahat? Bog mi je podario ovo telo i svestan sam svog izgleda, svestan sam da mi je kalup dobar, ali samo od toga i nemam neku korist. Važnije mi je da pokažem talenat za druge stvari”, rekao je glumac za kojeg neprestano kruže priče da je ubijen, nakon čega ga mediji zovu kako bi se uverili da je živ.

Kivanč je imao dugu vezu sa Azrom Akin, koja je svojevremeno bila Mis sveta, ali su nakon 11 godina veze, prošle godine objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO