Fudbaleri Novog Pazara otputovali na pripreme u Bar

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je danas da će ta ekipa pokušati da se tokom dvonedeljnog boravka u Baru što bolje pripremi za nastavak sezone u Super ligi Srbije i prvu utakmicu s Partizanom.

“Ostvarili smo zacrtane ciljeve tokom u dosadašnjem toku priprema, a jedini je hendikep što nismo odigrali jednu, dve kontrolne utakmice. U Baru ćemo ih odigrati šest ili sedam, kroz koje ću moći da sprovedem svoju ideju i ispravljam greške, ako ih bude bilo”, rekao je Njeguš uoči polaska na pripreme.

On je u Bar poveo 25 fudbalera, među kojima su i zimska pojačanja Marko Šimić, Siniša Stevanović, Vladimir Otašević, Ivan Dragićević, Vuk Sotirović, Anes Hot i Nebojša Stanojlović, kao i povratnici u klub Kenan Ragipović i Jasmin Koč.

“Možda bude još novih igrača. Dobrodošao je samo fudbaler koji će da pravi razliku i koji je bolji od ovog što imamo, a imamo kvalitetan tim”, kazao je Njeguš.

U odnosu na tim koji je igrao jesenas, u Novom Pazaru više nisu Emir Lotinac, Nemanja Supić, Miloš Marković, Mladen Lazarević, Nino Pekarić, Nemanja Vidaković, Miloš Obradović, Uroš Nenadović, Vitalij Bulat i Petar Jelić.

Novi kapiten Pazaraca Admir Kecap rekao je da očekuje da njegov tim bude bolji nego u prvom delu sezone.

“Očekujemo da budemo još ozbiljniji, da se hrabro suprostavimo Crvenoj zvezdi i Partizanu i krenemo prema kvalifikacijama za Ligu Evropa. Atmosfera je odlična, nadam se da će tako biti i po završetku priprema” rekao je Kecap.

Novi Pazar je na šestom mestu u Super ligi sa 24 boda, devet manje od vodećeg Partizana kome će biti domaćin na startu prolećnog dela.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO