FSS dao novi rok Zvezdi, Radu, Smederevu i Novom Pazaru

fssOdbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije produžio je rok za izmirivanje obaveza četiri kluba i to za 15 dana. Posle sednice kojom je predsedavao predsednik FSS Tomislav Karadžić odobreno je da Crvena zvezda, Rad, Smederevo i Novi Pazar do 22. februara izmire obaveze ili postignu sporazume sa poveriocima. U suprotnom neće moći da licenciraju igrače za prolećni deo sezone 2012/13 u okviru Jelen Superlige.

Zvezda je dužna Borcu, Javoru, bivšim trenerima Žarku Đuroviću, Slobodanu Maroviću i igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Smederevci će morati da regulišu obaveze prema trenerima Draganu Đorđeviću, Dejanu Majstoroviću, sekretaru stručnog štaba Draganu Paunoviću i igračima Branislavu Staniću, Peđi Jeriniću i Nenadu Mladenoviću.

Od Novog Pazara novac potražuju igrači Edin Ademović, Ivan Babić, Miloš Ćalac i Dragan Šarac, a od Rada trener Nebojša Vignjević.

Na istoj sednici potvrđeno je da su u međuvremenu obaveze izmirili Partizan (prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću i Radničkom 1923), Sloboda Point (prema igračima Marku Pavićeviću i Predragu Laziću), Napredak (prema igraču Radmilu Pavloviću) i Novi Sad (prema Metalcu iz Kraljeva).

Kao i uvek članovi Odbora su apelovali da klubovi na vreme izmire obaveze jer dodatnog odlaganja neće biti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO