Forum mladih SDP čisti grad od plakata

Novi Pazar -Predstavnici Foruma mladih SDP-a organizovali su danas u Novom Pazaru akciju čišćenja grada od preostalih predizbornih plakata kojom žele da pokažu odgovornost prema gradu. 

Cilj je očistiti grad kako bi bio lepši i čistiji. Članovi foruma pozivaju sve građane da se pridruže akciji i narednih dana kako bi se sklonikle sve izborne plakate.

Izborni plakati i transparenti koji su lepljeni i postavljani po celom gradu danas su počeli da se uklanjaju. Prvi su ovu akciju organizovali članovi Foruma mladih SDP-a.

„Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije su se danas okupili da daju podršku našem čistijem gradu, da plakate koje smo stavili pre izbora uklonimo i da damo zeleno svetlo svim našim sugrađanima da uklone svoje plakte, da podrže akciju čišćenja i da naš grad bude čistiji i lepši za sve koji u njima žive“, rekao je član Foruma mladih SDP Emir Spica.

„Ovom prilikom apelujem na sve građane Novog Pazara da i oni uzmu učešće u ovoj akciji i da, naravno, zajedno sa nama već od sutra uzmu stvar u svoje ruke i očiste grad od svih izbornih plakata i transparenata. Treba pomenuti i da smo počeli sa skidanjem transparenata koji su okačeni na Bedemu i svim prometnim mestima“, istakla je član Foruma mladih SDP-a Aleksandra Majstorović.

Ovu akciju pohvalili su i novopazarci.

Prema rečima članova Foruma mladih SDP-a, ova akcija organizovana je u cilju lepšeg i čistijeg grada za sve stanovnike.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO