Ejšan osumnjičena za dilovanje sa Ezelom!

Kenan Imirzalioglu, zvezda serije “Ezel”, uhapšen zbog konzumiranja i trgovine drogom, a Džansu Dere je prvo od njega kupovala, a potom i dilovala narkotike

Ezel,

Turski inspektori drže na oku neko vreme lepu glumicu Džansu Dere jer sumnjaju da je od kolege Kenana Imirzalioglua kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, kako bi prevazišla nekoliko ljubavnih brodoloma.

Pošto je pre nekoliko meseci Kenan Imirzalioglu, zvezda serije “Ezel”, uhapšen zbog konzumiranja i trgovine drogom, ispostavilo se da je sa njim u vezi bila turska glumica Džansu Dere, koja igra Silu u istoimenoj hit seriji. Ubrzo su isplivali i dokazi zbog kojih policija sumnja da je Džansu sa njim učestvovala u prodaji narkotika. Naime, policija je mesecima prisluškivala i pratila glumicu, pošto su im bili sumnjivi njeni šifrovani telefonski pozivi sa Kenanom.

“Ako dokažemo da je sarađivala sa njim u tajnim akcijama narkodilera, preti joj dugogodišnja zatvorska kazna”, rekli su inspektori iz Istanbula, koji u avgustu prošle godine, kada je glumac uhapšen, nisu imali nikakve sumnje u nevinost njegove devojke, međutim, od tada se pojavljuje sve više dokaza protiv nje.

Džansu je već nekoliko puta bila na ispitivanju u policijskoj stanici, a istražni sudija navodno joj je zabrano da putuje van zemlje dok se slučaj ne završi.

Na zvezdu serija “Sila”, “Ezel” i “Sulejman Veličanstveni” počelo je da se sumnja kada je nekoliko puta u javnosti žustro branila Kenana, sa kojim je svojevremeno igrala u seriji “Ezel”.

Da podsetimo, glumca su uhapsili u velikoj policijskoj raciji jer je sa drugim glumcima preprodavao kokain, ekstazi, marihuanu i lekove, a Džansu Dere su sa njim povezali jer su se svaki dan čuli telefonom i razgovarali u šiframa, da bi se posle sastajali na tajnim lokacijama.

“Ništa ne prepuštamo slučaju. Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, počelo je da se piše o njihovoj vezi. Sad nam se čini da je to sve bila samo varka čiji cilj je bio da se skrene pažnju sa pravih problema”, kaže izvor blizak policiji.
Inspektori sumnjaju da je Džansu od Kenana ilegalno kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, od kojih je obolela posle nekoliko ljubavnih brodoloma. Glumica je u jeku istrage najavila da bar godinu dana neće snimati nove serije jer joj treba odmor.
Dok je Imirzalıoglu bio u pritvoru, Dere je bila na godišnjem odmoru u Maroku i na Maldivima, a tužilaštvo je za njega tražilo 17 godina zatvora.

(24sata.hr)

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO