Dragan Kostić ponovo na klupi OKK Novi Pazar

Nova uprava predvodjena novim presednikom kluba Senadom Koničaninom ne krije svoje ambicije a to su ulazak u veći rang takmičenja. Kao najava visokih ambicija je i samo angažovanje novog-starog trenera Dragana Kostića . 
Popularni Kole je vodio plave u prošloj sezoni i imao skor od 11 pobeda i samo 3 poraza. Na kraju angažmana je završio na drugom mestu. Sporazumno se razišao sa klubom na polusezoni a OKK Novi Pazar je završio takmičenje na 5 mestu.
Kostić je zatim preuzeo Slogu iz Kraljeva koja se žestoko borila za opsanak u Kvalitetnoj Ligi Srbije i uz njegovu pomoc izborila isti. 
Eto ga sada tu na starom mestu, na klupi plavih, gde će pokušati da izbori zajednički cilj, a to je ulazak u veći rang takmičenja, u prvu B ligu. 


Kako saznajemo, klub je pojacao i Asmir Numanović, koji je rodjen u Novom Pazaru ali već duže vreme igra kvalitetnije lige u zemlji i inostranstvu. 

Takodje, uprava je postigla dogovor o ostanku Tarika Brunčevića, koji je imao ponude iz većih liga ali je ostao da pomogne našem klubu i izbori veći rang takmičenja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO