Dno dna! Nikad nije bilo ovako!

Nakon poraza od Borca 0:2, pred oko 700 gledaoca trener Novog Pazara Izet Ljajić izjavio je da je spreman da preuzme svoj deo odgovornosti, kao i da za dve i po decenije, koliko je u klubu, ne pamti da je on bio u težoj situaciji. “Iza nas je to turblentna jesen, ne tražim opravdanje, a danas smo odigrali koliko možemo. Borac ima dobru ekipu, u usponu su forme i pribojavao sam se ovog duela. Ispostavilo se da je to bilo s punim pravom. Želim im puno sreće, a nama sledi duboka analiza. Treba da se pogledamo u oči i da svako preuzme svoj deo odgovornosti. Jednostavno, više se nije moglo. Razumem i navijače, a hvala onima što su došli na stadion”, naveo je Ljajić.

Šef stručnog štaba Čačana Mladen Dodić rekao je da su njegovi fudbaleri u poslednja tri kola ostvarili rezultate koji daju nadu da se može izboriti opstanak.

“Dosta toga pozitivnog desilo nam se u finišu jeseni, ne samo rezultatski. Igrači su najzaslužniji, ali mnogo je i na organizacionom nivou. U Pazaru se osećam kao kod kuće, jedino što nikada nisam video manje publike. Pamtim kada je ovde bilo i po 10.000 gledalaca. To su problemi domaćina, a mi smo uspeli da podignemo nivo igre i došli su rezutati”, kazao je Dodić.

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su danas na Gradskom stadionu od direktnog rivala u borbi za opstanak, Borca iz Čačka sa 2:0 u utakmici 21. kola Super lige Srbije, što im je bio osmi uzastopni poraz.

I pored ove pobede, Čačani su ostali na 15. mestu sa 15 osvojenih bodova, tri više od poslednjeplasiranog Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO