Dejan Stanković pristao da nasledi Toleta Karadžića

0280007.73

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković pristao je da nasledi Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, nezvanično saznaje B92.
U istom danu kada je košarkaška reprezentacija praktično dobila selektora, i Stanković je načelno pristao da bude novi selektor prvi čovek srpskog fudbala.

Prema nezvaničnim saznanjima B92, dolazak Stankovića nikako nije povezan sa idejom Tomislava Karadžića da ga upravo on zameni, jer je aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije želeo za svog naslednika, kako je sam rekao, iskusnog privrednika, a ne bivšeg sportistu.

Pre nekoliko dana u slovenačkim medijima pojavila se informacija da Stanković želi da kupi ljubljansku Olimpiju u tandemu sa svojim šurakom Miretom Aćimovićem. Srpski mediji su gromoglasno tokom leta najavljivali njegov povratak u Crvenu zvezdu.

Ipak, konačnu reč imaće Skupština, koja će biti održana po završetku jesenjeg dela Jelen Superlige, što je za desetak dana. Ne treba zaboraviti da su članovi Skupštine FSS trenutno mahom ljudi koji su za aktuelnog predsednika.

Na toj Skupštini sigurno će se raspravljati i o novom selektoru, kojeg će sigurno izabrati novo rukovodstvo. Kao glavni kandidat Stankovića u beogradskim medijima u četvrtak se pominje Ljubiša Tumbaković.

sandzakhaber / izvor: trojka.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO