Da li će ga narod smeniti ? Gradjani potpisuju peticiju protiv Tomislava Karadžića !

18

Da li ste za smenu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića? Posle niza optužbi na račun Karadžića na sajtu www.peticija24.com pokrenuta je peticija – OSTAVKA TOMISLAVA KARADŽIĆA I ČLANOVA FSS –  Lopovluku se mora stati na put!

Karadžić se prethodnih dana našao u centru pažnje, po ko zna koji put tokom svog mandata, ovoga puta jer je optuživan kao glavni krivac za stanje u srpskom fudbalu, odmah posle zbog spornih dešavanja na meču Partizan – Novi Pazar i (ne)regularnosti na startu šampionata.

Svako ko je za ostavku predsednika Fudbalskog saveza može uz ostavljene osnovne podatke potpisati peticiju i ostaviti komentar, a do sada je sakupljeno 3161 potpisa.

19

Ovo nije prvi put da određeni navijači pokušavaju “na ulici” da smene prvog čoveka srpskog fudbala.

Navijački klub reprezentacije Srbije – “Orlovi” 2010. godine takođe je pokrenuo peticiju „Tvoj glas za fudbalski spas“ protiv Tomislava Karadžića sa željom da nastane moderna srpska fudbalska organizacija.

– Nema parola kada je u pitanju sport. On mora da bude bez mafije, kriminala i korupcije, svega onoga što trenutno postoji zahvaljujući ljudima koji vode organizaciju. Nema kompromisa. Nadam se da će država, sa svima nama koji želimo dobro sportu, uložiti napore da počnu da se rešavaju problemi od početka. Ako želimo pune stadione, kvalitetne stadione, učešće više klubova u evropskim takmičenjima, moramo menjati režim Tomislava Karadžića– zaključili su 2010. godine članovi Fan kluba „Orlovi“.

KLIKNITE OVDE AKO ŽELITE DA GLASATE

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO