Ćorović – Dobili smo pozitivan utisak o Domu zdravlja

Novi Pazar – Komisija za akreditaciju je u prethodna četiri dana ocenjivala kvalitet usluga Doma zdravlja u Novom Pazaru. Komisija je ocenjivala infrastrukturu, bezbednost pacijenata i rad medicinskog osoblja.

corovic ervinVođa tima komisije za akreditaciju dr Vesna Zlatanović Mitić izjavila je da nosi pozitivne utiske. Ona je kazala da se zahvalila menadžmentu Doma na sjajnom prijemu u ovoj ustanovi te da su radnici nama puno pomogli.
“Mi smo sada dali jedan rezime našeg utiska u roku od 15 dana dostavljamo svoj izveštaj agenciji za akreditaciju zdravstvenih ustanova i nakon toga će finalni izveštaj agencija dostaviti Domu zdravlja”.
Direktor Doma zdravlja Novi Pazar dr Ervin Ćorović izjavio je da je zadovoljan dosadašnjim procesom akreditacije. On se zahvalio timu koji je ocenjivao Dom zdravlja kao i svim zaposlenim u Domu a naročito onim koji su aktivno učestvovali u procesu akreditacije.
“Moram da kažem da je spoljni ocenjivački tim dao jedan pozitivan opšti utisak o kvalitetu usluga u Domu zdravlja”. kazao je Ćorović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO