CIA kolumna – Muamer Jantalas

Muamer Jantalas jučer je svojim radnicima u islamskoj zajednici, studentima u medresi Gazi Isa Beg naredio da moraju doći na predavanje koje drži četvrtkom u Arap džamiji tom prilikom došao sa naoružanim licima u džamiju.

 

Predavanje KUR'AN-a časnog iskoristio je da još jednom ispljuje svoje dojučerašnje prijatelje koji su i svoje živote žrtvovali za njega. Na čelu organizacionog odbora ovog, još jednog u nizu show programa Orljanskog Ekrema Jevrića alias Muamera Zukorlića stajao je njegov sin koji je bio zadužen da sve medresante dovede u džamiju i čeka “Faraona” isred džamije kako bi mu stvorio sliku, istu onu koju su Gadafiju pravili po školama u Libiji pred totalni krah režima.

GADAFFI POSEČUJE ŠKOLE U LIBIJI.

Osionost ovog Orljanskog Ekrema ide do te mere da zloupotrebljava i ajete KUR'AN -a časnog nebi li još jednom po ko zna koji put svoj show program obogatio novim i novim neprijateljima Islama, Islamske zajednice, Univerziteta, Bošnjaka. No, narod i građani znaju da su to isti oni ljudi za koje do juče govorio da su kako i sam Ekrem reče ” najbolji tim koji ova regija ima” da su sandžački gazije i tako dalje i tako bliže.

MEDRESANTI
MEDRESANTI U REDU ČEKAJU FARAONA

Ekrem Orljanski ne preza ni od čega u prilog tome govori i to što je na dženazi tasta svog prijatelja došao džipovima, istim onim kojima je gazio i srebreničku zemlju kada je išao u istu da se poklno žrtvama Genocida sa sve BG tablicama, a ne on ne voli Beograd to je slučajno tako, slučajna bolest za Beogradom i njegovim svetlima pa makar i na tablicama besnih automobila.

BOLEST ZA BEOGRADOM
BOLEST ZA BEOGRADOM

 

 

 

 

oprostite, sve ono što je u datom trenutku mogao i jedva napuni Arap Džamiju, a šta bi od čoveka koji na mig u zlatna vremena skupljao i po 15.000 ljudi?  Video narod bogme, neće više da sledi faraona i njegove prevare. Pa malo mu bi i medresa i islamska zajednica nego i hodže iz Tutina i Sjenice moraše doći da ih slučajno nebi pitao “a đe bi ti sinoć na predavanje” ili možda “šlapio po vratu” DŽUDO potezima koje je, kako se i sam hvalio naučio u Sarajevu.

A ljudi, eh… pa što ga više ne slušate, ada on je isti taj Ekrem, oprostite Muamer dobri i pomalo pošteni.

nastaviće se…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO