Bogi Stepanović nudi ostavku, Mrakić već otišao

Da li će sramno suđenje u duelu Partizana i Novog Pazara zaista biti varnica koja će pokrenuti promene u fudbalskim organizacijama?

Nije subotnji okršaj Partizana i Novog Pazara bio prvi čiji su ishod skrojile sudije, ali je utisak da nikada to nije bilo toliko očigledno kao u prvom kolu superligaške sezone 2013/2014. Toliko da je iBogoljub Stepanović, predsednik Sudijske komisije, najavio da će pred Izrvšnim odborom FSS podneti ostavku na tu funkciju!

fuu

Stepanović, koji je ovog leta reizabran na mesto prvog čoveka Sudijske komisije, u izjavi za MOZZART Sport priznaje da je Vladimir Nedeljković bio skandalozan u duelu Partizana i Novog Pazara.
Posle skandaloznog propusta na meču između Partizana i Novog Pazara moja je dužnost da ponudim ostavku članovima Izvršnog odbora. Spreman sam da prihvatim odgovornost, jer onakve greške ne doprinose razvoju našeg fudbala. Nisam lovac na funkcije, ovaj posao radim bez nadoknade, samo za putne troškove, i znam da sam učinio sve da do ovoga ne dođe. Uz italijansku i Ligu Evrope jedina smo liga sa šestoricom arbitara. Pokušali smo da svedemo mogućnost greške na minimum. Međutim, desio se ozbiljan propust koji je videlo 1,5 miliona ljudi“, rekao je Stepanović za MOZZART Sport.

U slučaju da Izvršni odbor i prihvati ostavku Stepanovića biće to i drugi odlazak iz sadašnje vladajuće garniture FSS, jer je bivši funkcioner Crvene zvezde Dušan Mrakić već digao sidro.
Tačno je da sam podneo ostavku. To je sve što mogu da kažem“, rekao je Mrakić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO