Bejzbolkom objasnio da nije trebalo da mu seku struju zbog 6.000 dinara duga

palica-bejzbol-palica-1367112026-303049

Miljan Stevanović (36) bejzbol palicom je juče pretukao šefa službe za isključenje struje u Nišu Milana Ognjanovića i polomio mu ruku, piše Blic.
Kako je potvrđeno u Elektrodistribuciji Niš, Stevanović je imao oko 6.000 dinara dug za struju i tog dana je trebalo da mu bude obustavljena isporuka električne energije. On je na prevaru uspeo da uđe u zgradu ED tako što je prijavio da mu navodno treba pojašnjenje oko računa za struju, sakrivajući ispod jakne drvenu palicu.

– On je na prefinjen način uspeo da uđe u prostorije gde se prijavljuju kvarovi na brojilima, pa je iz te prostorije ljubazno potražio šefa i samoinicijativno ušao u njegove prostorije, pitao ga da li je on šef koji izdaje naloge za isključenja i pokazao račun za struju. Šef službe u želji da pomogne, dok je gledao u račun dobio je udarac u glavu. Kada je podigao pogled, video je palicu kojom pokušava da ga udari u glavu, tako da je stigao samo da se zaštiti rukom. Dosad su se napadi uvek dešavali na terenu, monterima koji isključuju struju. Ovo je vrhunac kabadahijskog ponašanja jer je prvi put napadnut službenik u prostorijama i to na prvom spratu zgrade – kaže rukovodilac Centra za bezbednost i zaštitu u ED Niš Predrag Stoiljković.

Direktor „Jugoistoka“ prof. dr Igor Novaković kaže da Ognjanović ima crni pojas u karateu, ali da nije želeo da se brani.

– Čoveku je slomljena ruka. On je na bolovanju, dobio je teške povrede iako nije morao da ih zadobije. Mogao je da se brani, ali nije hteo jer je karatista, pa bi po Zakonu o krivičnom postupku bio isti kriminalac kao ovaj što ga je bio. Branio se tako što je pokrio glavu, pa mu je ovaj polomio ruku. Taj koji se usudio da uradi nešto ovako mora da odgovara – kategoričan je Novaković.

sandžakhaber / izvor: Blic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO