Apple traži novu zabranu prodaje Samsungovih uređaja

Taman kada se učinilo da je rat gotov, nova bitka je počela: iako su advokati kompanija postigli određene dogovore izgleda da Apple u određenom delu ne želi da popusti i zatražena je nova zabrana prodaje Samsungovih smartfona.

Iako javnost u besomučnom patentnom ratu Applea i Samsunga očekuje finalnu pobedu jedne kompanije to se izgleda neće dogoditi u skorije vreme. Apple je sada zatražio novu zabranu prodaje čak devet Samsungovih uređaja na teritoriji SDAD-a.

Apple tako traži da sud odredi zabranu prodaje uređaja Admire, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy S II, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S III i Stratosphere.

Apple sada traži zabranu prodaje starijih modela Samsungovih uređaja, ali presudi li sud u korist Applea u javnosti će presuda označiti još jedan poraz južnokorejskog diva.

Inače, u ovom bezumnom patentnom ratu Applea i Samsunga pobedu odnose jedino advokati, nedavni dogovor kompanija mogao bi da označi početak kraja pravne bitke dve kompanije.

Sandzakhaber / izvor: B92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO