AnTuTu objavio listu top deset telefona za 2016. godinu

AnTuTu je objavio tri interesantne liste koje pokrivaju rangiranje pametnih telefona koji su prošli kroz ovaj test u toku prošle godine.

Prva lista pokazuje top deset telefona po rezultatu koji su postigli u AnTuTu aplikaciji. Najveći rezultat od 181.316 poena ostvario je Apple iPhone 7 Plus telefon. Drugi rezultat od 172.001 poena ostvario je Apple iPhone 7 telefon pa možemo reći da je A10 čipset najmoćniji.

Sa prosečnim rezultatom od 163.013, OnePlus 3T je najmoćniji Android telefon, a on ispod haube ima Snapdragon 821 procesor. Na listi svih telefona se na šestom mestu nalazi čak i regularni OnePlus 3 model. AnTuTu je postavio i listu koja pokazuje samo najmoćnije Android telefone i interesantno je da na noj nema Samsungovih telefona.

Kao što možemo videti, drugi na listi nakon OnePlus 3T telefona je LeEco Le Pro3. Među iOS uređajima najjači je Apple iPad Pro sa prosečnim AnTuTu rezultatom od 194.838. Treba imati na umu da svaki telefon mora da bude testiran najmanje 2000 puta kako bi bio uključen u listu.

Izvor: Phonearena

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO