20 DANA POKICIJSKE POTRAGE ZA ASADOM! Tek sada Žandarmerija traga za nestalim mladićem iz Pazara, porodica izgubila svaku nadu da je živ!

Od 4. maja, za mladićem su svakodnevno tragali policija, Gorska služba spasavanja, rođaci, prijatelji i brojni žitelji Novog Pazara, a sada se uključila i specijalizovana ekipa Žandarmerija sa roniocima.

Njih je u pomoć pozvala novopazarska policija, na molbu porodice Redžepefendić.
– Pre par dana nam se obratila majka mladića uz molbu da pretražimo sedam lokacija na kojima bi se, prema sumnji porodice, mogao nalaziti Asad. Pozvali smo u pomoć Žandarmeriju i oni su poslali jedinicu sa roniocima koja će pretražiti sve lokacije koje je porodica navela – kažu u novopazarskoj policiji.
Oni dodaju da je većina tih lokacija u blizini reke Raške, od robne pijace u Novom Pazaru do ušća te reke u Ibar.
– Sumnjive su nam lokacije u naselju Pilareta i jedna na teritoriji opštine Raška. Na tim mestima je Raška duboka, ima puno šiblja i granja za koje je telo moglo da se zakači – ističu u policiji.
Iako se i dalje akcije potrage za Asadom i neidentifikovanom osobom čije je telo viđeno da pluta Raškom vode odvojeno, sve je izvesnije da se mladić utopio u reci uveče 4. maja.
Jedan od mladića koji je prijavio policiji da je video telo u reci u noći kada je Asad nestao ne može sa sigurnošću da tvrdi da li se radi o njemu.
– Bio sam sa drugarom na obali kada sam video da se neko davi. Pokušali smo da mu pomognemo, u jednom trenutku je bio blizu obale, ali je naišao talas koji ga je potopio i više ga nismo videli. Bio je mrak i nisam mogao jasno da mu vidim lice i procenim koliko ima godina. Zapamtio sam samo da je imao bradu od nekoliko dana – priča očevidac koji želi da ostane anoniman.

Blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO