Gradsko veće: Rekonstrukcija mostova i kvalitetnije grejanje u školama

Novi Pazar – Odluka o izradi projektno tehničke dokumentacije za izgradnju mosta u centru grada u delu Stara čaršija i mosta od autobuske stanice prema naselju Čerkez mahala daće ovim delovima grada Novog Pazara nov, moderniji izgled ali i poboljšati uslove funkcionisanja saobraćaja. Odluka je, uz niz drugih, usvojena na dvadeset četvrtoj redovnoj sednici Gradskog veća.

Na pomentoj sednici predočene su ponude za izvođenje istražnih radova na izradi studije „Ocena resursa podzemnih voda, geotermalnog potencijala i analiza mogućnosti višenamenskog korišćenja na teritoriji grada Novog Pazara. Na osnovu usvojenog predračuna građevinskih radova, na koju je saglasnost dalo Gradsko veće biće rekonstrisan plato iza zgrade Kulturnog centra, deo ulice 8. Marta.

Na ovoj sednici usvojeni su i zahtevi osnovnih škola u Muru, Trnavi i Belim vodama, za obezbeđivanje sredstava za popravku kotlova. Ovim potezom učenicima je pred predstojeću grejnu sezonu od strane gradske vlasti obezbeđeno kvalitetnije grejanje u pomenutim školama.

Sandžakhaber / izvor: novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO