Dragolovčanin – Potreban je novi vođa!

Novi Pazar- Posle prvog lošeg rezultata simpatizerima FK Novi Pazar obratio se pisanim putem na zvaničnoj stranici kluba.U pismu Dragolovčanina piše da je potreban novi kapiten ekipe. Predsednik Fk Novi Pazar kaže da su izgubljena mnogo važna tri boda ali da to nije “smak sveta”.
“Moramo što pre da se oporavimo od ovog poraza i nastavimo da radimo dalje. Dosta je važno i pozitivno sto smo poceli da dajemo golove i na gostujućem terenu što znači da bez bodova osvojenih u gostima nećemo stići do nekog većeg uspeha” kaže Dragolovčanin.
On je podsetio da je obećao da neće da ćuti i da će uvek reci šta misli.
“Mislim da smo se dobro pojačali i da svaki igrač na svakoj poziciji ima dobru konkurenciju.Hoću da kažem da svima donekle treba dati šansu a nek na terenu ostane samo onaj ko to zasluži. Uopste me ne interesuje ko je koliko i šta dosada bio u klubu, ne interesuje me koje koga doveo u klub, ko je čiji menadžer ko je sa kim dobar ko je kome simpatičan itd. Zato Dragi treneru na teren samo ko zasluži i nikako drugačije jer nemamo puno vremena za eksperementisajne jel nam svaki bod i svaki gol puno znaći. Pojedinci treba da vise trče i rade na terenu a ne da za gluposti dobijaju zute kartone” zaključio je Dragolovčanin.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO