Bez incidenata: Partizan pobedio OK Novi Pazar Junior pred 1300 navijača (foto)

Novi Pazar – Odbojkaši Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su večeras savladali domaći Novi Pazar Junior sa 3:2 (25:23, 18:25, 25:23, 19:25, 15:11).

Utakmicu u dvorani Pendik pratilo je oko 1.300 gledalaca, a trajala je 118 minuta.

Trener crno-belih Vladimir Vasović rekao je da je srećan zbog pobede u prelepom ambijentu.

“Uživali smo u savršeno organizovanoj utakmici. Malo smo zakazali u realizaciji kontri, što je doprinelo da uđemo u egal protiv motivisanog domaćina. Možda smo imali više sreće, znanja, možda malo više koncentracije”, rekao je Vasović radiju Sto plus.

Trener Novopazaraca Dragan Bonić ocenio je da su njegovi igrači odigrali veliki meč, ali da su mogli bolje da reše neke situacije u bloku.

“Nemam šta da zamerim svojim odbojkašima, jednostavno nismo imali sreće. Igrali smo s vodećim timom Superlige i hvala predivnoj publici na velikoj podršci. Dobili smo drugi i četvrti set, peti je bio neizvestan, uz veliku borbu i požrtvovanost”, kazao je Bonić.

Ekipu Partizana do pobede je predvodio Milija Mrdak sa 24 poena, a sledili su ga Marko Nikolić sa 22, Dušan Lopar sa 12 i Neven Majstorović sa 10 poena.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Irfan Hamzagić sa 26 poena, Srećko Ristić je dodao 15, a Luka Marinković i Hamza Zatrić po 13 poena.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO